Вие сте тук: Ден на Несебър >> Ден на Несебър 2010г.
Видео:


Кметът на Несебър събра на закуска доброволците от празника на града

Специален жест на внимание и благодарност към доброволците, които помагаха активно празникът на Несебър да премине под знака на приятните емоции, бе закуската тази сутрин, организирана от кмета на града Николай Димитров. 15 август събра над 20 000 души, които се веселяха, забавляваха и бяха част от множеството прояви, разпръснати из целия полуостров. За комфорта и безоблачното настроение на всички, усилия вложиха именно доброволците. Ето защо днес градоначалникът им благодари за отличното протичане на празника - организирано, стегнато и с необходимата доза настроение.
Публикувано на 18 Aug 2010 от dimitar_kw

Поздравителни адреси от държавници и кметове за празника на Несебър

По случай празника на Несебър – 15 август, към всички граждани и гости на града и към кмета Николай Димитров поздравителни адреси изпратиха президентът Георги Първанов,министър-председателят Бойко Борисов, председателят на Народното събрание Цецка Цачева, кметовете на Карнобат,Аксаково, Айтос и Лясковец.
Предоставяме на вашето внимание поздравителните адреси.
Публикувано на 16 Aug 2010 от dimitar_kw

Несебър представи в невиждан до сега спектакъл своята история

Празникът на града на ЮНЕСКО - емоционален, екологичен, магнетичен

Хилядите гости и жители останаха искрено възхитени и очаровани от най-новия собствен културен продукт на община Несебър, представен за първи път по блестящ начин на празника на града. Спектакълът “Несебър” беше истинската сензация на тазгодишния 15 август и внесе силен емоционален заряд и свежо настроение, за което говореха и нестихващите аплодисменти и овации на публиката.
Публикувано на 16 Aug 2010 от dimitar_kw

Несебър посрещна 15 август с уникална спортна площадка и нови тренировъчни игрища
По традиция с тържествена света литургия в храма „Св.Успение Богородично” започна празничният ден в Несебър. В църквата множеството миряни бяха дошли да се помолят за здраве, късмет и благополучие. Градоначалникът Николай Димитров, д-р Тодор Чобанов, зам.-министър на културата, Константин Гребенаров, областен управител на Бургас, Златко Димитров, заместник-областен управител на Бургас, Димитър Бойчев, областен ръководител ПП ГЕРБ Бургас, и заместник-кметове от Несебър също бяха сред присъстващите на празничната литургия.
Публикувано на 15 Aug 2010 от dimitar_kw

Несебър избра своята кралица
Красавицата ще поддържа екологичния имидж на града
Вечерта преди 15 август ще се помни дълго, защото Несебър избра своята кралица. Красиво събитие превърна амфитеатъра в стария град в интернационална сцена на радост и емоция, където всички кандидатки за титлата имаха възможност да изявят своя талант и потенциал. За втора поредна година Община Несебър организира конкурс за красота наречен “Кралица Несебър”. Измежду многото хубавици журито имаше нелеката задача да отличи най-красивата дама и нейните подгласнички.
Публикувано на 15 Aug 2010 от dimitar_kw

АРХИПАСТИРСКИ БЛАГОСЛОВ
ПО СЛУЧАЙ УСПЕНИЕ НА ПРЕСВЕТА БОГОРОДИЦА-
15 август, ПРАЗНИК НА град НЕСЕБЪР!

БОГОПРЕДАННИ ЧЕДА НА ПРЕСВЕТАТА ЦЪРКВА,
ГРАЖДАНИ И ГОСТИ НА град НЕСЕБЪР!

ДНЕС НЕБЕСАТА СЕ ВЕСЕЛЯТ!ДНЕС АНГЕЛИТЕ ЛИКУВАТ!
ДНЕС ХОРАТА СЕ РАДВАТ!ДНЕС ЦАРИЦАТА ОТИВА
ОТ ГОСПОДНИЯ ХРАМ ОТ ЗЕМЯТА НА НЕБЕСАТА!
Публикувано на 14 Aug 2010 от dimitar_kw

Празникът на Несебър със световно признат еко сертификат
20 000 души пристигат в града на ЮНЕСКО специално за 15 август

Вечерта преди 15 август, Несебър избира своята кралица. Събитието ще събере днес на сцената на амфитеатъра от 21 часа всички кандидатки за титлата, които ще имат възможността да изявят своя талант и потенциал. В конкурса ще вземат участие момичета между 14 и 25 години, родените и свързани с Несебър. Избраната за „Кралица Несебър 2010” ще участва активно в проявите, включени в програмата на общината за популяризиране на дейностите за устойчиво развитие в контекста на проекта „Зелен Несебър” – популяризиране на зелени политики, приложими на местно равнище от гражданите и гостите на града.
Публикувано на 14 Aug 2010 от dimitar_kw

Поздравителни адреси по случай празника на Несебър
По случай празника на Несебър – 15 август, към всички граждани и гости на града поздравителни адреси поднасят кметът на Бургас Димитър Николов, Златко Димитров, заместник-областен управител на Бургаска област и председател на общинското ръководство на ПП ГЕРБ - Несебър, кметът на Банско Александър Краваров, кметът на Смолян Дора Янкова, от председателя на синдиката на българските учители – Янка Такева.
Публикувано на 13 Aug 2010 от dimitar_kw
Content Management Powered by UTF-8 CuteNews
_ІІ___ІІ

Официален сайт на Община Несебър. Всички права запазени!